Monday, 15 August 2011

KAWAN-KAWAN PELOK CIOM ;)

HYE KELING ,, haha .. haa korang teringin nak publiksiti kann diri dalam blog aku kan ? okayy aku post .. sorang2 okayy >? bia lebam korang okayy konon2 nya taw ? haha .. korang laa tempat aku mengadu suka dan duka daki tanak ! haha .. busuk ahh kau nina . hahaah ..

firstly aku nak hebohkan pasal budak nie ! konon nya hott laa kann kat sekolah and hostel .. okayy jangan perasan kau tak hott 1 batu pahat pun ,, haha

nabiha ashikin

name yang ayah n mak dia bagi ,, sape weyh ? pendek ae >>? haha .. ape..ape..ape.. nak gado ?? sini laa .. berani kau ,, haha dah nampak kann sape name die ? kalau tak nampak ,, bie ! nages cepat ! kuat2 sikit tau ?! okayy die ni kawan macam mane erk nak ckp ,, aku pun tak tau ,, sebab kalau gado die laa orang nya ,, nanges ppun die ,, gelak pun die ,, marah pun die , tak badan kecik cari pasal je ,, untung laa kau rendah ,, kalau tak .. huishk lebam aku ano kau , hahaha .. tapi bahaya sikit minah ni ,, nak tau kenapa ? badan je kecik bhai .. neraba nya !! YA ALLAH dasat siaaa ,, hanya kita orang je yang tanggung kann ? btw ,, best ! weyh cop ! bukan best kene raba .. best kawan dengan kau ! haha *ayat puji takot kena raba ...






okayy dan ini budak pulakk ..

amirah farzana


haa dia ni .. member aku sejak form1 ,, haa nak tau tak ,, form1 die nie kurang bergaya ,, sekarang >? cantek kann ? kau tak payah nak bangga sangt laa ,, diam je ,, n senyum .. faham ? tak faham ? pei masok pendidikan khas ,, hahha .. die nie pulakk ,, kawan mengumpat aku ,, asal nak mengumpat memang dia laa kann .. sebab da macam itik kena sumpah kann mulot kita ,, haha .. then dia nie ,, sangat laa pemurah ,, suka belanja kawan2 dia ,,, frendly kott minah nie , ! *okayy sila kembang .. tapi kan2 baru aku tahu ,, dia ni senang nages sebab orang yang dia sayang ,, okayy *clapping .. haha paling hott .. plus kepohchi kann >? btw tanpa kau , geng senyap .. *perasan ..








dia nie pulakk haiyya

amalina khalid

haa tengok laa muka dia ni .. macam sape ? macam muka kucing parsi kann ? haha .. hamek kw ,, untong aku cakap kucing ,, aku cakap lain kang ,,, merah muka kau nak marah aku ,, hahah ,, okayy die ni pulakk ,, kawan gedix aku ,, asal aku meroyan nak gedix je aku cari dia lahh ,, haha bodoh tak ! tak ? okayy bagos .. die ni ,, hahaha ,, tak tau nak cakap macam mana ,, kelaka sangat tengok dia jalan ,, sebab >>??? bersepah2 dia jalan ,, hahah .. aku belaja jalan dari dia lah ,, haha *cewah ! cover je tuhh haha ... sebab aku belaja jalan dari kau lah aku tak dapat jadi stewardess ,, tawuk ?? tak tawuk ? okayy hentak kepala kau kat dinding ,SEKARANG !





dan dia ni ;
ain

minah ni lagi laa ,, aku tak tahu nak cite ape ,, aku kenal die ni since masok hostel means close jugakk laa kann ,, dia yang baru masok ,, aku dah lama ,, haha cuzzie die tuhh haa ,, budax atas tuhh .. okayy *sila dongak .. haha bengong pehal nak dongak pulakk .. sengal laa kann .. garang siod .. serem nih ,, hahah






die pulakk..

hijrah

okayy bahaya skit dia ni ,, kalau nampak jangan tego tau ,, aku panggil dia singa ,, kau tak tau kann aku gelar au tuhh ,, okayy now kau dah tau ,, hahah ,, tau2 jela aku kalau panggil singa dia ni macam mana ,, hha aku sndiri pena kene marh dengan dia ,, biase laa singa ,, hhahaha rapat dengan bibi ,, bff gila vavii laa kann ,, sampai makan pun nak share ,, sengal kann ? bia laa ,, dia orang yang sengal bukan aku ,, haahaha ..




dan dia pulakk

irnna dayana

haa ,,, si tonggeng bersepah ,, hahaha ... sian kau ,, faham2 jella ape makne tonggeng bersepah .. kann ? ehem3 .. minah ni tak boley belar laa kann ,, kat hostel ,,memang kaki mencarot laa kau kann ,, lepas tuhh keja nya tau nak harok je laa kann pasal ? boyfiee dia ,, huh tak habes2 dengan haziq bomoh kau tuhh ,, hahhana,, haa da kawen belom dengan dia ? belom kann ,, dah3 tapayah kawen dengan dia ,,, kawen dengan maknoh sana .. haha .. bab2 sengal memang kau laa kann orang nye ,, penakot pun kau ,, dia laa budak histeria ,, haha berdekak ingat cite kau ,, siap ajak cg.zabedah jalan2 lagi seyhh ,, bengong laa kann




DAN AKHERNYA

OKAYY geng palingg vogedevas laa kann .. kat sekolah kalau kita orang lalu je semua ketepi ! sebab .. perempaun cantek nak lalu .. hahha , *okayy semua perasan . haha .. korang ,, kawan gelak ketawa aku taw ? jangan kawan bunoh aku tau ?? hahaha .. okay ilyzm seyhh ...