Monday, 15 August 2011

NOW I`LL GO !

okayy aku kenapa kann ,, nak nanges je bile post binatang nie , pheww .. menagis okayy sekarang ! haa . tak tau nak cakap macam mana kann .. adek buat akak macam ni ,, sedih sangat .. okayy akak mengaku selama ni akak selalu buat adek sakit hati kann .. selalu buat adek bengang kann .? okayy akak sayang adek sangat2 .. adek ? tak kan ? kalau adek sayang akak adek tak buat macam tu kann ,, and now ? adek lupa semua kann ? okayy ... akak tak nak cakap n marah adek lagi .. sumpah akak kecewa dengan adek .. sangat tawuk .. kalau adek nak sambong balikk dengan dia .. pegi lah sana .. ade 2 orang kakak yang sayang adek kann ? sila laa bersama mereka .. jangan cari akak lagi okayy >? and lastly ily sys . :((  ADEK INGAT TAW ! AKAK TAK NAK ADEK LAIN SELAIN ADEK .. *akak pena janji kann .?