Thursday, 18 August 2011

okayy sini , nak bergossip laa segalak kann ! hamboii apa nak jadi laa kann remaja zaman sekarang ni ,, benda ini lah yang selalu membangun kann di kalangan remaja ... wooaa ! masa muda ,, jangan nak di matang kan sangat laa nyah ! tak kuasa mak taw .. okayy ni bukan karangan BAHASA MELAYU dalam tajuk ,, bahasa adalah belar3 .. * tak tahu nak cakap ape sebenarnya , haha 


okayy macam nie mak nak cerita ,, buat dialog jella .. haha baca taw !

her : nina ade orang nak kenal ngn awak ? macam mana ?
me : sape je nak kenal ngan aku ni ,, ta nampak ke aku ni tengah kusot plus serabai
her : time ni je kau serabai ,,  lepas tuhh tak kann ..
me : dia sape ? budak mana ?

her : nama dia teettt !(dirahsiakan) ,, dak ACCA  , pandai kann ? kau tak nak ke ?
me : haa acca ? bafakk ahh . giler kau ,, tak kan nak kenal ngan aku ?? * muka penoh tanda tanya .. silap orang mamat ni
her : betol laa bomgok ,, nak ngan kau ..
me : kenapa mesti aku ? * padahal da bangga iler siaa ..
her : ntah ta taw , aku da bagi nombor kau kat dia
me : siapa suroh bagi ? kau ni memandai je kann . ! * marah nak mampos , dalam hati haha berbunga2 ..
her : jap lai dia text kau tau ..

then aku tunggu punya tunggu ,, last dia text ..

him : hye awak ,, saya nie .. ;)

me : hye awak ,, yesayee tahu awak
him : macam mana awak tahu saya ?
me : sebab minah tuhh bagi tahu saya nie awak .

him : yeke ? tak suprise laa macam ni
me : *pehal mamat ni .. ingat eric leong nak seprice !!!
him : awak ?
me : awak saya busy laa nanti kite text lagi okayy ?

cewah ! jual mahal taw aku .. mampos laa kau nina ,, memang kau buat hal lagi laa kann budak laki suka kau ,, kau tanak layan .. hah . bukan tak nak ! jual mahal sikit ,, hahaha // kdahh byee