Monday, 15 August 2011

BADMOOD ! bengang ..

now nak cerita ,, semalam punya cerita laa kann ,, aku nampak dia . korang tau spae ? okayy nama dia SA bukann name sebenar .. aku nampak dia tengah beli kuih dekat simpang rantai ? korang tau simpang rantai kat mana >? tahu tak ? aku tanya ni ? jawab la ,, hahah .. okayy tuh orang BATU PAHAT yang tahu je ,, okaayy .. aku nampak die dengan umi ,, pheww ,, rase macam nak follow kau jella kann kemane kau pegi . huh ! .. tapi .. tak kan laa nak ikot pulakk kann ? da comfirm ibu aku banyak tanye .. grrr .. okayy sebenarnye laa kann ,, kalau kau tahu bagos laa kann ,, aku suka kau dalam diam ! kau tak tahu kan ? okayy bagos ! nagos sangat laa kann , aku syok sesorang . yez ! kau tahu kann nina .. ka tuhh bongok suka kat die ,, apehal ? pakwe orang kott .. then bila balikk .. aku diam seribu bahasa .. sebab ?! AKU RINDU KAU TAHAP KE SYURGA TAU !!! kau ????? tak kann .......... okayy ... tak nak cite lebeyh pasal kau , nanti aku menangis lagi pasal kau ! dala kau kelua dengan perempuan lain !! huh .. sampai hati kau .. * cewah bajet laki kau . haha